Et tilbageblik på 2014 og lidt om nye forsætter..


Det er godt nok ved at være lige lovligt sent. Ikke desto mindre kommer her en update på sidste års forsætter.

2014’s forsætter omhandlede:

Mere træning og flere muskler. Jeg havde planer om at udnytte mit fitnessabonnement til spinning og pilates – og det gjorde jeg faktisk i en periode. Men jeg blev så pokkers sulten af spinning og bare enormt træt af musikken. Pilates var godt .. lige ind til en hyperaktiv og intimiderende smidig vikar overtog timerne. Efter bogen Skyhøj Forbrænding dumpede ned i postkassen sagde jeg fitness-abonnementet op og investerede i en kettlebell. Den træning har kørt i perioder, dog ikke de sidste par måneder.
I 2015: Planlægger jeg at starte forfra på Skyhøj Forbrændings 7 ugers-program. Det er en virkelig rar og fornuftig måde at træne på!

LCHF-kost. Jeg gennemførte faktisk en 4 uger lang mejerifri periode. Læs mere om det her. Den periode gjorde at jeg smed en meget stor del af mejeriprodukterne ud af min kost. Det er gået rigtig godt længe, men i øjeblikket savner jeg dem virkelig. Jeg savner LCHF-mad med fede oste og flødesauce – UHM! Men jeg tåler det ikke og det ses på min hud og mærkes i hals og næse. 
I 2015: Jeg har aldrig spist bedre end da vi spiste LCHF, desværre er LCHF (i længden) ikke nær så spændende uden mælkeprodukter. Derfor spiser jeg nu mere henad LowerCarbHigherFat. Jeg har fået en juicer og et forsæt for 2015 er at spise endnu flere grøntsager!

Meditation, nærvær, nydelse. I perioder i 2014 er det gået rigtig fint med meditationen og jeg får det virkelig godt af det.
I 2015: Vil jeg gerne meditere endnu mere og gerne have det rigtigt ind i min hverdag som fast ritual.

Prioriteringer. I 2014 fik jeg prioriteret rigtig godt. Jeg fik faktisk valgt det frivillige arbejde fra og prioriteret mit speciale – det var og er jeg glad for. 
I 2015: Vil jeg gerne prioritere bloggen højere. Jeg har virkelig fundet ud af hvor meget mere tid man har som studerende. Ind i mellem savner jeg det. Altså friheden. – og det selvom jeg faktisk er enormt priviligeret med meget frihed i mit nuværende job.

Har du nytårsforsætter for 2015?

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *