En virkelig nem pesto uden ost

pestoDet er lige før, at det virker fjollet at kalde det her en opskrift. Det er nemlig enormt simpelt at lave sin egen velsmagende pesto og der kan egentlig ikke gå noget galt. Mine højbede bugner stadig af bredbladet persille. Det er uden tvivl den største køkkenhavesucces i år – selvom mine bønner faktisk også har givet godt.

Bredbladet persille rimer på pesto, men basilikum vil også være enormt lækkert – for mig er basilikumpesto lidt luksusudgaven! Hjemmelavet pesto er en rigtig dejlig ting at have i køleskabet – det er super til en anderledes salatdressing, til morgenæggene eller i stedet for smør på brødet!

 

(ca. 2dl pesto)

Du skal bruge:

2 håndfulde bredbladet persille (altid øko eller hjemmedyrket)

1 håndfuld mandler

1/2 lille fed hvidløg

lidt god havsalt

olivenolie til ønsket konsistens (jeg brugte ca. 1- 1,5 dl)

 

Fremgangsmåde:

Findel alle ingredienser (undlad i første omgang olivenolien) i en minihakker og tilsæt efterfølgende olien til du har den ønskede konsistens.

 

♥                      ♥           ♥                      

  Jeg blogger nu på

www.kostpsykologen.dk

Kig forbi, hvis du interesserer dig for nærende, lækker mad og psykisk sundhed

♥                      ♥           ♥                      

 

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 Kommentarer

  • SVAR

    Vil lige anbefale at tilføje en lille sjat fiskesauce og en håndfuld rosiner inden det blendes. Mums, det er SÅ godt.

    • SVAR

      Øj, det er jo et helt genialt tip det der. Så er der både umami og sødme i. Tusind tak, Julie – det skal jeg så meget prøve!!
      Kh
      Anne

  • SVAR

    Nej hvor ser det let og lækkert ud!
    Dét må jeg prøve 😀

    Kh Malue
    http://www.mooldash.dk

    • SVAR

      Det er en super måde at få brugt en overload af persille – eller bare de triste krydderurterester 🙂
      God weekend og KH
      Anne