En update på hud og mejeriprodukternes tilbagevenden

mejerifriperiodeLæste du med da jeg kørte 4 ugers mejerifri-periode? I så fald ved du, at jeg udelod ALLE mejeriprodukter og at det gjorde en verden til forskel for min hud. Resultatet var helt konkret en markant pænere hud på bryst og ryg! Efter de fire uger, inviterede jeg så ost og smør tilbage på min tallerken. Hvorfor? Fordi det bare smager SÅ godt – og jo egentlig er en stor del af klassisk LCHF!
Det er egentlig gået ret fint, særligt de første par uger forblev huden fin og (næsten) problemfri.. Nu fornemmer jeg desværre forværring igen. Om det så skyldes, at jeg flere gange i sidste uge har spist fløde, bl.a. i LCHF spaghetti carbonara, ved jeg ikke. Måske. Om huden kvitterer så hurtigt for forkert kost? Don’t know! Jeg føler endda, at jeg har holdt osten lidt ud i strakt arm, dvs. at jeg ikke har indtaget så store mængder mejeriprodukter i den sidste måned.
Hvad jeg også har lagt mærke til er, at fløden (tror jeg) gav mig kriller i halsen og en løbende næse. Jamen, ØV!
Der er efterhånden flere tegn på, at min krop ikke trives med mejeriprodukterne. Derfor leger jeg i øjeblikket med tanken om, at kvitte osten igen – og desuden lave ghee, og bruge det i stedet for smør.
Overskuddet er dog ikke det største i øjeblikket – mest pga. specialeskrivning, så der går nok lidt inden dét projekt skydes i gang.
God solskinsfyldt 1. maj til jer – og tilbage til Word for mig!!

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Kommentarer

  • SVAR

    Øv, kender det for godt, dog er mit problem ondt i maven ved for mange mælkeprodukter, så jeg øver mig også i at indtage dem med måde.

  • SVAR

    Åh, det er jo også træls. Hvis ikke de var så forbandet lækre, de mælkeprodukter..
    KH og god weekend,
    Anne