En update på det med søvn..

Tilbage i starten af februar udgav jeg dette blogindlæg om 6 strategier til bedre søvn. Jeg skylder en update på hvordan det er gået.

Status er, at jeg de sidste tre nætter igen har ligget vågen 2-3timer omkring kl. 3.00 om natten. Det er slidsomt – især fordi jeg vist nok i en periode har sovet nogenlunde godt (dvs. uden de lange vågne perioder – jeg ammer jo stadig A en del om natten og har derfor mange mindre opvågninger). Jeg skriver vist nok, fordi jeg faktisk ikke har tænkt over det i nogle uger – og det må næsten betyde at jeg har sovet om natten.

Denne gang ser jeg en tydelig sammenhæng mellem kortisolniveau og manglende søvn. Jeg har “kørt lidt højt” hele ugen. Jeg har nået meget og det har været en god uge, men jeg kan – her retrospektivt – se at jeg har glemt at holde pauser – og glemt at holde rigtig fri.

Nu hvor jeg tænker over det, så kunne der meget vel også være en sammenhæng med kosten.. Jeg har nemlig spist meget lidt blodsukkervenligt den sidste uges tid. Hm.

I mit blogindlæg fra februar skrev jeg om 6 strategier: Magnesium, stressforløsende øvelser, mættende aftensmad, mindre vand sidst på dagen, stabilt blodsukker og meditation. Meditation har der været meget lidt af, men derudover har jeg fået handlet en del på de andre strategier. Altså hvis vi ser bort fra den sidste uges tid.

Det skal der rettes op på!

 

Vi har alle tre fri i næste uge og jeg planlægger ferie både på bloggen og i virkeligheden. Jeg og ugens udfordring vender tilbage i maj. Vi skrives ved!

 

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *