En udfordring #uge16

Jeg ved ikke hvorfor, men det der med egenomsorg og mit fokus på Linedanseren, det har jeg bare ikke fået handlet særligt meget på. Det var det samme sidste gang Linedanseren var i fokus – og i øvrigt også sidste gang Modellen var mit fokus. I hvert fald handler jeg ikke nær så meget på de værdier, som når jeg har haft andre værdier i fokus. Mærkeligt! Måske det handler om at at det faktisk ikke falder os (jeg skriver os, fordi jeg ind i mellem oplever at mine klienter også har svært ved at gøre noget godt for dem selv) særligt naturligt at huske at gøre gode ting, for sig selv?

Jeg har dog gjort lidt mere end ellers: sovet middagslur for eksempel, kogt kyllingebouillon og lavet surkål. Sidstnævnte var en egenomsorgshandling, fordi det er noget jeg har villet gøre LÆNGE!

I den næste uges tid skal Husmoderen i fokus. Husmoderen handler om at jeg gerne vil lave endnu mere selv. Strikke, sylte, fermentere og lave mad fra bunden. Det handler dog også om at sørge for min lille familie og pleje relationerne til dem i endnu højere grad.

Har du lyst til at være med? Hvad skal være dit fokus den næste uge?

 

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *