En udfordring #uge15

Jeg når en lille hurtig status på sidste uges udfordring, inden jeg skal ud at spise frokost med min mor.

Først og fremmest: de ugentlige udfordringer gør mig rigtig godt i øjeblikket. Det giver så god mening for mig at have et fokuspunkt for ugen. I den sidste uges tid har jeg haft Forskeren i fokus, hvilket har handlet om at prøve ting af, lære nyt og søge ny viden. Derfor har jeg fået læst nogle spændende artikler, jeg er gået i gang med projekt PCO-fri, og jeg har set en film jeg længe gerne har villet se. Det har været SÅ fedt!

I den næste uge skal Linedanseren i spotlightet igen. Jeg er træt i øjeblikket og jeg har brug for en uge med mere søvn og fyldt med rare aftaler. I mit terapilokale er det det, der kaldes egenomsorg.

 

Har du lyst til at være med? Hvad skal være dit fokus den næste uge?

 

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *