En udfordring #uge13

Ugens udfordring har holdt en uges pause. Men jeg tænker at starte den op igen. Det er nemlig lidt hyggeligt at have et fokuspunkt for ugen. Første uge havde jeg “linedanseren” i fokus og i anden uge “modellen”. Sidstnævnte gik ikke specielt godt, da jeg blev alvorligt nedlagt af mangel på nattesøvn pga. først Augustas influenza og derefter min egen.

Vi er nu ved at være raske igen herhjemme, lige på nær en genstridig hoste.

I den kommende uge er kontordamen i fokus. Det betyder at jeg, hver dag, sørger for at foretage en lille bitte handling, der har med orden at gøre. Det handler om at få ryddet op og få styr på meget at det, der ikke normalt prioriteres. I dag har jeg fx allerede ryddet lidt op i mit dueslag på klinikken og sat nogle arbejdsark ind i min mappe. Lille handling, der gør en forskel!

Har du lyst til at være med? Hvad skal være dit fokus den næste uge?

 

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 Kommentar

  • SVAR

    […] Sidste uges udfordring var at være lidt mere kontordame og jeg har virkelig fået ryddet en hel del op – små bidder ad gangen. På arbejde, i min taske, på kontoret, derhjemme og på min computer. Mit fokus har været på at foretage en lille bitte daglig handling, der har med orden at gøre. Det har bare været SÅ godt for mig! […]