En udfordring #uge10

Er du med på en lille udfordring?

Kan du huske indlægget om mine nytårsforsæt? Du kan læse eller genlæse dem HER. Kort fortalt handler de om nogle sider af mig selv, der trænger til at blive opprioriteret. Vi kunne også kalde “disse sider” for personlige værdier – og de værdier har jeg personificeret i følgende roller:

Forskeren
Hippien
Husmoderen
Julemanden
Linedanseren
Modellen
Nærigpinden
Kontordamen

Siden januar har jeg handlet på mine værdier mere end jeg tidligere har gjort, fx sendte jeg chokolade til en veninde i løbet af denne uge. Det var en handling på at være mere julemand.

Alligevel kunne jeg godt tænke mig at øge mine værdibaserede handlinger en smule mere. Så den næste uge forpligter jeg mig på, at foretage en lille daglig handling på en af mine værdier. Det er min erfaring, at det fungerer rigtig godt at implementere værdier på den måde. Det er både overskueligt og meget meningsfuldt.

Min udvalgte værdi i den kommende uge er Linedanseren, der handler om balance og om at jeg gerne vil være mere nærværende og huske at nyde. Det handler fx om mere meditation, måske yoga – og generelt mere selvforkælelse.

 

Vil du ikke være med? Det kunne være så hyggeligt!

Hvad kunne du godt tænke dig at handle mere på den næste uge? Du kan vælge en “rolle” ligesom jeg har gjort, eller kalde det noget helt andet. Måske vil du, i den kommende uge, gerne opprioritere at “være den sjove mor”? Måske skal den kommende uge handle om at opprioritere din og din families sundhed, med små daglige handlinger på det? Eller måske at huske at give dig selv omsorg i form at små daglige handlinger, som gør noget godt for dig?

Er du klar?

 

 

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 Kommentar