En udfordring #uge 14

Sidste uges udfordring var at være lidt mere kontordame og jeg har virkelig fået ryddet en hel del op – små bidder ad gangen. På arbejde, i min taske, på kontoret, derhjemme og på min computer. Mit fokus har været på at foretage en lille bitte daglig handling, der har med orden at gøre. Det har bare været SÅ godt for mig!

Så hvad så i næste uge? Hmm.. Jeg har skimmet listen fra mit nytårsforsæt igennem for at finde ud af hvad mit fokus skal være i den kommende uge. Jeg har valgt at sætte Forskeren i fokus. Forskeren handler om at prøve ting af, lære nyt, undersøge ting. Det er mit fokus i denne uge!

 

Har du lyst til at være med? Hvad skal være dit fokus den næste uge?

 

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *