En udfordring #uge 11

Læste du med sidste søndag, da jeg skrev om ugens udfordring? Du kan læse indlægget HER.

Min udfordring var, at jeg gerne ville være mere “linedanser” og indføre daglige handlinger på at skabe mere balance, ro og nydelse. Overordnet set er det lykkedes med små daglige handlinger – og ærligt – nogle dage har de været virkelig små! Jeg har tænkt på udfordringen hver eneste dag og det alene har mindet mig om lige at trække vejret dybt ned i maven 3 gange eller at dufte en ekstra gang til Augustas hår.

Jeg startede ret stærkt ud i mandags og lavede nogle meget simple yogaøvelser på gulvet. Augusta kravlede og legede rundt omkring mig og hun rejste sig op af mig flere gange, så der var ikke tale om ideel yoga-ro. Det var rart alligevel og fik mig til at indse at jeg vist bevæger mig for lidt.

Andre værdibaserede handlinger (altså handlinger ud over det jeg normalt gør) har bl.a. været meditation, gåtur med nærvær og at lave en smoothie med øko persille. Okay det sidste lyder lidt spøjst, men det føltes virkelig godt og var forbundet med stor nydelse (hvilket måske også kan lyde spøjst).

Jeg oplever at “tricket” er, at foretage handlingen netop som jeg får tanken. Fx sidder jeg lige nu bag tasterne, min lille familie sover og jeg får tanken: “jeg kunne godt lave nogle yogaøvelser på gulvet lige nu”. Og så er det jo rent faktisk NU, at jeg skal gøre det.

Men inden jeg gør det, vil jeg lige dele min udfordring for næste uge.. (det er i øvrigt præcis dét, der kan gøre at jeg netop ikke får lavet de yogaøvelser – fordi jeg udskyder det. Kender du det?)

I næste uge vil jeg gerne prioritere “modellen”, der handler om at blive bedre til at prioritere min krop og min fremtoning. Det er næste uges projekt.

 

Har du lyst til at være med? Hvad vil du gerne opprioritere den næste uges tid?

 

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 Kommentar