En god rugbrødsmad, et dødsfald og et virkeligt godt blogindlæg

 

Version 2Min surdej er afgået ved døden. Den begyndte pludselig at lugte sødligt og selvom jeg friskede den op, stod den ikke til at redde. ÅH – og ak og ve! Den var ellers næsten ligeså gammel som min datter Augusta. Jeg må på den igen og starte forfra – efter DENNE opskrift.

Til denne luksusmad brugte jeg derfor kedeligt købe-rugbrød og ikke mit hjemmebagte brød, der er uendeligt mere velsmagende. Spiser du ikke rugbrød, kan det sagtens udelades og erstattes af mere af det grønne. På den måde får du en virkelig velsmagende salat!

 

(Til 1 person)

 

Du skal bruge:

2 skiver godt rugbrød

1-2 røgede makrelfileter

1 håndfuld frisk spinat

Et par friske radiser

1 spsk. mayonnaise

1/2 avocado

 

Fremgangsmåde:

Hvis du er heldig starter du med at hente radiser og spinat i haven. Jeg var præcis så heldig (selvom mine højbede ikke er prangende i år).

Smør mayonnaise på rugbrødet og top med frisk spinat. Fordel makrelfilet, skivede radiser og avocado på toppen og nyd.

 

I øvrigt..

kan jeg (også i dag) anbefale at du smutter forbi Madbanditten.dk og læser DETTE glimrende indlæg.

 

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Kommentarer

 • SVAR

  Tak søde du! Det er altid med lidt nervøsitet, at jeg bevæger mig ud på den grund men jeg blev sgu så irriteret. Well…

  Og jeg har stadig til gode at prøve din surdej men når jeg gør det, bliver du den første til at høre om det!

  • SVAR

   Virkelig dejligt og skarpt indlæg! Stort HEP herfra!
   Hvor godt!! Det glæder jeg mig til.
   KH til dig,
   Anne