En fed frokost-idé

fedfrokostJeg savner den langvarige mæthed, jeg oplevede da jeg spiste LCHF. Ind i mellem kunne jeg gå 6-7 timer (!!) uden mad. Det er jo fuldstændig vildt. Nu – og mens jeg ammer – er det max 2-3 timer.

Med den her frokost-bombe er mætheden dog rigtig god. Den kan spise som jeg gjorde her, eller oven på rugbrød. Det vil også være virkeligt lækkert!

 

(1 stor portion)

Du skal bruge:

2 æg

1 avocado

1,5 spsk mayo

salt & peber

purløg

 

Fremgangsmåde:

Kog æggene, så de er hårdkogte (Jeg lægger dem i koldt vand og giver dem ca. 9 min fra vandet koger). Lad æggene køle af i koldt vand og pil dem. Skær avocado og æg i tern (avocadoen deler jeg i to, fjerner stenen, ridser kødet i tern og brug en ske til at scoope ternene ud) og vend i mayonnaisen. Smag til med salt og peber og godt med purløg.

Servér i avocadoskallerne eller på dit hjemmebagte surdejsrugbrød.

Nemt! – og godt!

 

Har du læst: Sådan får du perfekte avocadoer HVER gang?

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *