En fed frokost-idé
Jeg savner den langvarige mæthed, jeg oplevede da jeg spiste LCHF. Ind i mellem kunne jeg gå 6-7 timer (!!) uden mad. Det er jo fuldstændig vildt. Nu – og mens jeg ammer – er det max 2-3 timer.
Med den her frokost-bombe er mætheden dog rigtig god. Den kan spise som jeg gjorde her, eller oven på rugbrød. Det vil også være virkeligt lækkert!
(1 stor portion)
Du skal bruge:
2 æg
1 avocado
1,5 spsk mayo
salt & peber
purløg
Fremgangsmåde:
Kog æggene, så de er hårdkogte (Jeg lægger dem i koldt vand og giver dem ca. 9 min fra vandet koger). Lad æggene køle af i koldt vand og pil dem. Skær avocado og æg i tern (avocadoen deler jeg i to, fjerner stenen, ridser kødet i tern og brug en ske til at scoope ternene ud) og vend i mayonnaisen. Smag til med salt og peber og godt med purløg.
Servér i avocadoskallerne eller på dit hjemmebagte surdejsrugbrød.
Nemt! – og godt!
Har du læst: Sådan får du perfekte avocadoer HVER gang?
Del dine tanker her