Eksempler på træningsmåltider..

IMG_1252.. nogenlunde i tråd med Skyhøj Forbrænding. Jeg har besluttet at læne mig op af rådene til type 4 i Skyhøj Forbrænding. Det betyder hurtige kulhydrater og letoptagelig protein lige efter træning. Hvis jeg nu tålte mælkeprodukter ville jeg elske skyr som letoptagelig protein – men det fungerer jo ikke, hvis jeg gerne vil have drypfri næse og pæn hud. Derfor er jeg lidt mere large omkring træningsmåltidet (det måltid umiddelbart efter træning) og især proteindelen.

Mine træningsmåltider består af 2 portioner hutige kulhydrater, fx:
3 store dadler og 3 riskiks 
1 banan og 3 store dadler 
3 riskiks og 2 skiver frisk ananas 

+

1,5 portion protein, fx:
750ml vand med tre spsk. risprotein fra Plantforce
2 kogte æg
Tre frikadeller

eller

Kulhydrater og protein i kombination:
Bananpandekage af en økobanan, to æg, salt og vanillepulver

Hvad spiser du som træningsmåltid?

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *