Efter godt 2,5 måneds blog-pause..

IMG_1308.. finder jeg det lidt vanskeligt at starte op igen. I virkeligheden er det svære nok at vælge hvordan jeg skal starte op igen. Med en thairet? En juice eller en smoothie? Eller hvad med et indlæg om karklude? Jo-jo, der er spændende indlæg i vente, kan du nok forstå (haha!).

Dét jeg gør, er at jeg starter bloggen op med en forklaring på den måned-lange stilhed. Det skyldes primært kvalme og træthed – hvilket i sig selv jo hverken er festligt eller glædeligt. Hvad der tilgengæld er glædeligt, er årsagen. Jeg er nemlig gravid med mit og min kærestes barn numero uno. I skrivende stund er jeg i uge 18 og maven begynder lige så langsomt at blive rundere. Hvor jeg i de første par måneder var plaget af madlede – og lejlighedsvist også aften-kvalme og opkast – er jeg nu altspisende og med så tilpas meget energi, at der både er til arbejde og køkkenleg. Det er skønt! Derfor kommer der nu liv i bloggen igen.

Jeg håber at I stadig følger med derude – og jeg lover at der ikke går alt for meget baby i den her på bloggen!

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

7 Kommentarer

 • SVAR

  Stort tillykke! Håber da der går lidt baby i den 😉

 • SVAR

  Kæmpestort tillykke sødeste Anne, det er bare så dejlige nyheder 🙂 Skønt at kvalmen og madleden er ved at være væk, håber de næste måneder bliver nemmere! 🙂

  Kh Ida

  PS. For min skyld må der må gerne gå lidt baby i den … 😉

 • SVAR

  Kære Ida
  Tak for dejlig-dejlig besked. Jeg håber også at det fortsætter med at være på denne måde – uden kvalme og madlede.
  KH Anne
  PS: Det er dejligt at høre – så kommer der baby-relaterede indlæg også 🙂 !

 • SVAR

  Kære Dorte
  Tusind tak – det lover jeg. Der vil gå en smule baby i den her på bloggen 🙂
  KH
  Anne

 • SVAR

  Sikke en glædelig nyhed. Et stort tillykke.
  Kh. Lonerosa

 • SVAR

  Tusind tak, Lonerosa!
  Jeg har mærket liv i maven i lidt over en uge – det er vildt og så stort.
  KH
  Anne

 • SVAR

  […] jeg første gang nævnte graviditeten på bloggen lovede jeg, at der ikke ville gå alt for meget baby i den – og det tænker jeg […]