Der er noget, jeg ikke har fortalt dig..

Da jeg i weekenden spiste dejlig brunch med dejlig veninde, spurgte hun mig om Denomvendteverden skulle dø.

Av.

Jeg har blogget på Denomvendteverden siden 28. juli 2013 og det har været en virkelig dejlig del af mit liv.
For mit indre øje kan jeg, ret nøjagtigt, genspille den situation hvor min (den gang) kæreste (nu mand) spurgte hvornår jeg selv skulle starte en blog. Og det gjorde jeg så, samme dag. Eller faktisk.. jeg prøvede at starte en blog den dag, men engagementet svigtede fordi jeg slet ingen forstand havde på det tekniske. Heldigvis gav jeg det en chance nogle dage efter – og så lykkedes det.

Det er siden da blevet til 382 indlæg – dette er nummer 383.

Der er kommet en uddannelse, en efteruddannelse, et ægteskab, en datter og et hus til on the side. Måske nogen af jer, der læser med, har været med helt fra starten? Dengang hvor jeg boede i en kollegiebolig i Aalborg og læste på min kandidat i psykologi?

Siden årsskiftet har jeg blogget på et andet domæne – nemlig på www.kostpsykologen.dk . Måske du kan huske at jeg, på et tidspunkt, beskrev mit ønske om at flette mit arbejdsliv og bloggen/min interesse for mad mere sammen? Det ønske er www.kostpsykologen.dk en manifestation af.

Der ligger allerede en håndfuld indlæg klar til dig, hvis du skulle have lyst til at kigge forbi. Det vil gøre mig enormt glad, hvis du skulle have lyst:

 

 

Du kan følge kostpsykologen på Instagram HER, på Facebook HER eller på Bloglovin HER.

 

Denomvendteverden skal ikke dø, for det kan jeg ikke bære. Jeg tænker på den, som en plante jeg har haft i 5 år. Jeg sætter den nu ind i et rum, jeg ikke besøger så ofte, men jeg vil huske at komme forbi den ind i mellem.

www.kostpsykologen.dk er det frø jeg plantede ved årsskiftet og det er den, jeg dedikerer primær opmærksomhed til. Det vil være den jeg vander, gøder og nurser om.

 

Jeg håber du vil være med til at se den spire og gro.

 

Tak for dig – og tak fordi du læste med.

 

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *