Den bedste og nemmeste karryhummus

karryhummus

Jeg er begyndt at koge kikærter selv i stedet for at købe dem på dåse. Det er både nemt, det er billigere og så bliver kikærterne meget lækrere. Jeg koger en stor pose på én gang og fryser de kogte kikærter ned i glasbeholdere. På den måde er det nemt at tage kikærter op til en hurtig frokost eller en hurtig omgang hummus til aftensmaden.

Næste gang du skal lave hummus, så prøv lige udgaven med karry – det giver et virkeligt dejligt tvist.

 

(1 portion hummus)

Du skal bruge:

4 håndfulde kogte kikærter

1 dl olivenolie

1 fed hvidløg

1 spsk. tahin

1/2 tsk stødt spidskommen

1 spsk. god karry

1 tsk. gurkemeje (kan udelades)

vand til passende konsistens

havsalt

evt. lidt citronsaft hvis den mangler lidt syre

 

Fremgangsmåde:

Blend alle ingredienser – helst i en foodprocessor, hvis den skal være helt cremet.

Spis den gerne til gode økologiske hakkebøffer og en lækker salat.

 

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Kommentarer