Den bedste måde at få spist mere grønt på..

Jeg brugte det meste af dagen igår på at krydse fingre for at Augusta ikke ville blive smittet af den influenza jeg har fået raget til mig. Det virker som om at hun går fri – jeg tænker at det er takket være amning og antistoffer. Dernæst brugte jeg torsdagen på at catche alvorligt op på præcist hvor meget jeg hader at have kvalme. Det er nærmest den værste tilstand jeg kan være i. Madlede og kvalme! Jeg kunne ikke engang holde ud at kigge min Instagram-feed igennem. God mulighed for digital detox, lige der!

Efter at have levet af to spsk. havregrød, én båd skrællet æble og et par bananer, trænger jeg til at få fyldt godt op på grøntkontoen igen. For mig er den bedste måd til at få spist mere grønt, at variere både grøntsagerne – og måden jeg indtager dem på.

 

Jeg forsøger at skifte mellem disse:

Ovnbagte med krydderier

Ristet på panden – fx med hvidløg og bacon

Juicet

Kogt og lavet til mos

Dampede

Blendet i suppe

Blendet i smoothies

Blendet til dips

Skjult i brød

Skjult i kage eller pandekager

Rå i stave

I sprøde salater

Som chips

 

Hvordan spiser du helst dine grøntsager?

 

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *