Burger i aubergine

Burger i aubergine 2Normalt spiser jeg burger uden brøderstatning. Dvs. en burger med bøf, ost, bacon, grønt og dressing. Det smager skønt! Denne udgave med aubergine som brøderstatning er superlækker.

(2-4 personer)

Du skal bruge:
400g hakket oksekød
salt og peber
smør til stegning

1 aubergine i ca. 1 cm tykke skiver
olivenolie til stegning
salt

1,5 dl. mayonnaise
1-2 fed hvidløg.

2 modne avocado i tern

Fremgangsmåde:
Rør mayonnaisen med presset hvidløg og stil på køl.
Steg aubergineskiverne ved middel varme i olivenolie. Giv skiverne godt med salt.
Form farsen til fire små bøffer og steg på begge sider i smør. Krydder bøfferne med salt og peber.

Byg din burger med en eller to skiver aubergine som bund, en bøf, en spsk. hvidløgsmayo, en halv avocado i tern og 1-2 skiver aubergine på toppen. Voila!

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 Kommentarer

  • SVAR

    Den ligner noget der kunne være en vinder kandidat til min aftensmad i morgen- damn den ser überlækker ud!!! Må jeg snuppe den som en whole30 burger udgave ?? God søndag herfra 🙂

  • SVAR

    Det må du i hvert fald 🙂 Det smager altså også rigtigrigtig lækkert – elsker aubergine!!
    God søndag aften til dig
    KH
    Anne

  • SVAR

    Tak den er netop i produktion nu !!! Glæder mig meget , er også aubergine lover <3

  • SVAR

    Den så dælme lækker ud din aubergineburger! Jeg er ret imponeret over hvor meget fedt du formår at få ind i din mad – trods Whole30-restriktioner! Rigtig god dag 30.
    KH
    Anne

  • SVAR

    Ja ikk ? 🙂 Formår vist for det meste at sno mig og vende ting til egen fordel !! Den smagte underskønt – selv den mandlige del af publikummet godkendte den og der skal ellers noget til at imponere !