Buddhabowl med bønnefritter: En enkel luksusfrokost
Jeg har haft hjemmedag med Augusta i dag og selvom hun kun har sovet ca. 30 min ad gangen – og jeg derfor har gået enormt mange ture med barnevognen – har det været en virkelig dejlig dag.
Når jeg har hjemmedag om onsdagen plejer jeg at varme falafler til frokost. Det er blevet sådan en dejlig tradition. I dag har jeg desuden sat en dej til fastelavnsboller til hævning. Det er en ny opskrift, jeg ikke har prøvet før, så jeg er spændt på om de bliver gode! De er mælkefri, men indeholder ghee og så er planen at fylde dem med æblemos og mandelsmør.
De rammer bloggen, hvis de bliver gode! Nu til frokosten:
(til 1 person)
Du skal bruge:
1/2 avocado
lidt kogt quinoa (vendt med æbleeddike og olivenolie). Kog en stor portioni weekenden, efter anvisningen på pakken – så har du til flere dage.
5-6 lune spicy falafler (Urtekrams fra frost) Jeg giver dem ca. 15min ved 200 grader (alm. ovn)
1/2 rød øko peber
Bønnefritter (du kan evt. bruge en rest fra aftensmaden dagen forinden). Bønner vendes med olivenolie og salt og bages sprøde i ovnen – ca. 20min ved 175 grader varmluft.
Fremgangsmåde:
Anret hele balladen i en skål som på fotoet øverst. Har du hummus på lager, så top gerne med en spiseskefuld.
Juicen på fotoet er DENNE.
Har du også en nem frokost, du ofte laver?
Del dine tanker her