Anmeldelse: Aarstidernes LowCarbkasse

collage 2Vi har nu smagt og spist os igennem alle 5 måltider i LowCarbkassen – og det har været en stor fornøjelse!
Det har været en varieret uge på madfronten og det har været nemt at LCHF’isere de medfølgende opskrifter, ved hjælp af smør, creme fraiche, mayonnaise og fløde – se selv herunder:

Kassen koster 645 kr og er beregnet til aftenmåltider for to personer i 5 dage. For overskuelighedens skyld forsøger jeg at liste min anmeldelse i positive og negative “forhold” ved kassen:


MINUS

 • Én dårlig cherrytomat (røg ud), et af rødløgene og en af peberfrugterne var desuden dårlig i toppen (men ikke mere end at det kunne skæres bort og resten bruges).
 • Idéen med at ét af måltiderne består af æg og grønt er, efter min mening, et minus fordi æg (for de fleste, der spiser palæo/LCHF) indtages på daglig basis. I mit tilfælde hver morgen og ofte også til frokost – og så ønsker jeg mig altså noget andet til aftensmad.
 • Umiddelbart lidt pricey, men hvis man regner efter, er jeg ikke sikker på at det er meget dyrere end at købe de økologiske produkter i supermarkedet (hvis man altså kunne få de samme varer).

PLUS

  • Hvis man modtager en vare, der er dårlig, kan man ifølge Aarstidernes hjemmeside kontakte dem og få trukket den fra sin regning. 
  • Mængden af grøntsager i kassen var større end den angivne mængde grønt i Aarstidernes beskrivelse af LowCarbkassen (ja, jeg er så nørdet at jeg vejede indholdet).
  • Salatportionerne var så store, at der var salat til dagen efter.
  • Simple opskrifter at følge og simpelt at tilføje fedt i form af basis-LCHF produkter.
  • God inspiration til nye krydderier/råvarer. Det er fx ikke sidste gang at jeg har spist skorzonerrødder eller brugt tamari og shawarmakrydderi.
  • Jeg har aldrig set skorzonerrødder i supermarkedet, så Aarstiderne gør det muligt at få fat i et større udvalg af grønt. Jeg har heller aldrig set frisk økologisk spinat i mit supermarked.
  • Kvalitetsprodukter (!!). Det var uden tvivl den bedste laks og de bedste tomater jeg nogensinde har smagt!
  • Virkelig luksus at få leveret varer til døren – og ind i mellem rigtig rart at andre bestemmer maden for én.

 

 

Summa summarum: en rigtig god oplevelse!

Kunne jeg finde på at købe LowCarbkassen igen?
– Ja, det kunne jeg helt sikkert. Ikke på ugentlig basis – for den går bare ikke rigtigt på SU – men i de perioder hvor min opfindsomhed og mit overskud kan lægges på et meget lille sted, er det en helt genial opfindelse.

Du kan læse om de fem måltider i indlæggene herunder:
LowCarbkassen goes LCHF: Måltid 1
LowCarbkassen goes LCHF: Måltid 2
LowCarbkassen goes LCHF: Måltid 3
LowCarbkassen goes LCHF: Måltid 4
LowCarbkassen goes LCHF: Måltid 5

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

11 Kommentarer

 • SVAR

  Tak for dine fine indlæg om måltiderne og LowCarbkassen; jeg har bestilt en kasse til fredag i næste uge – jeg glæder mig 🙂
  Kh. Lonerosa

 • SVAR

  Lyder vildt spændende… Jeg har ofte overvejet at bestille en frugt/grønt kasse, da jeg elsker at bruge årstidens frugt og grøntsager. Jeg tror dog også jeg vil satse på det fremover, og ikke denne "måltidskasse"… Det har været spændende at følge din vurdering af kassen.
  Karina

 • SVAR

  Kære Lonerosa (hvilket smukt navn)!
  Tak for din søde besked 🙂 Dejligt, jeg glæder mig til at læse hvad du synes om den.
  KH
  Anne

 • SVAR

  Kære Karina
  Dejligt at du læser med – og tak for din besked! Jeg har overvejet deres grøntkasser mange gange, men ift. LCHF synes jeg, det har været svært at finde én der lige passer – selvom de vist nok har en uden kartofler. Måske jeg skulle tjekke igen 🙂
  Hvis du skriver om det på din blog, så kigger jeg med 🙂
  KH
  Anne

 • SVAR

  KUK kassen er den jeg mest har brugt – der er ingen kartofler og kun moderat med rodfrugter.

  Tak for anmeldelse -er meget enig i din betragtning med æggemåltidet 😉 synes personligt at kasse er al for dyr og ikke egner sig til mig der er single -men jeg er også så besværlig at jeg ikke rigtig gider at fryse fisk ned eller spise samme mad 2 dage i træk 🙂
  Så hvis de kommer med en til 1 person og uden æg så kunne jeg godt finde på at kigge forbi.

 • SVAR

  Tak for din kommentar. Jeg må kigge nærmere på den KUK-kasse, det kunne være sjovt at prøve den – selvom det egentlig er variationen i det økologiske kød, som jeg finder særlig interessant (fordi udvalget er så "kedeligt" i de almindelige butikker).
  KH
  Anne

 • SVAR

  Også et tak herfra… Da jeg så din overskrift om at de havde en LC-kasse begyndte jeg igen at overvejer om man ikke skulle teste om det var noget for en – og nu, ca for 53 gang…. tog jeg endelig skridtet.

 • SVAR

  Hvor er det dejligt at anmeldelsen kunne bruges – og hvor spændende at du prøver kassen 🙂 Skriv gerne hvad du synes, når du har prøvet den! Jeg håber at det bliver en succes!
  KH og god dag til dig,
  Anne

 • SVAR

  Ja, så må jeg hellere lige skrive igen.
  Vi har prøvet den en gang nu, og virkede godt for os.

  Vi kunne dog godt bruge den var fx kun til 3 dage, og så bestille oftere, for med lidt ekstra indkøb ville det kunne holde til næsten en uge for os.

  Vi gider Aarstiderne et forsøg i en periode. 1 gang hver 4. uge LC kassen, og modsatte uge kukkassen – som bliver suppleret op med fisk fra et andet sted.

 • SVAR

  Det er kun dejligt! Tak for svar og godt at det var en succes for jer.
  Jeg synes at jeg har læst et sted, at Aarstiderne arbejder på flere udgaver af LC-kassen. Så måske den kommer til en tredagesperiode også..?
  KH
  Anne

 • SVAR

  Det er da et godt rygte… vil holde øje med det ihvertfald + selv se at få skrevet til dem.