Aftensmad på 20 minutter: Torsk i currysauce

Når hverdagen med arbejde og studie rammer (sådan cirka lige om lidt), er det nødvendigt med de nemme løsninger – det her er endnu én af dem.
Jeg faldt over frosne torskeloins til -25% i Kvickly i forrige uge og de er rigtig gode.
Du skal bruge:
250g friske bønne
2 torskeloin
2 dl kokosmælk
1 spsk. curry paste (efter smag)
Et skvis citron/lime
Kokosolie til panden
Fremgangsmåde:
Sæt en stor gryde med saltet vand over.
Varm en lille pande og smelt kokosolien. Når panden er varm lægges torsken på, steges ganske kort, vendes og steges kort på den anden side. Hæld kokosmælk og curry paste på panden, sammen med torsken, rør rundt og lad torsken simre færdig i saucen. Mens saucen koger op kastes bønnerne i gryden og får et kort opkog ca. 1 minut (de skal stadig have bid).
Smag saucen til med lidt citron og server sådan her:
Kokosolie til panden
Fremgangsmåde:
Sæt en stor gryde med saltet vand over.
Varm en lille pande og smelt kokosolien. Når panden er varm lægges torsken på, steges ganske kort, vendes og steges kort på den anden side. Hæld kokosmælk og curry paste på panden, sammen med torsken, rør rundt og lad torsken simre færdig i saucen. Mens saucen koger op kastes bønnerne i gryden og får et kort opkog ca. 1 minut (de skal stadig have bid).
Smag saucen til med lidt citron og server sådan her:

TIP:
Ristede, saltede cashews ville gøre sig godt på toppen.
haps haps hvor lækkert! tit skal der ikke ret meget til for at få en lækker ret – denne her er et glimrende eksempel 🙂
Præcis, ofte er less bare more 🙂 ! Jeg er vild med retter hvor man virkelig kan smage hvad der er i – ærlig mad!