Æggewrap

wraps2Det er egentlig underligt, at jeg ikke har lavet æggewraps før. De er supernemme at lave og smager godt med al slags fyld. Her rullede jeg dem med ost, skinke, pesto, mayo og avocado.
Tun- eller kyllingesalat vil også være godt. Laks og flødeost også.. – eller hvad med, at bruge dem som pandekager med fyld af oksekød: rul, drys med ost og giv dem en tur i ovnen. Uhm!
Uendelige anvendelses muligheder..

(3 små wraps)

Du skal bruge:
2 æg
et knsp salt
½ tsk. chili

Kokosolie eller smør til at stege i

Fremgangsmåde:
Pisk æg, salt og krydderier. Varm en lille pande op til middel varme og steg dine wraps i rigeligt smør eller kokosolie.

TIP:
Brug lige de krydderier, som du har lyst til.
Lav for pokker gerne en større portion end jeg gjorde den dag … De holder sig fint et par dage på køl og så er der lynhurtig morgenmad, frokost eller aftensmad med lidt godt pålæg fra køleskabet. Opbevar wraps på køl med bagepapir i mellem.

wraps

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *