Æggesalat

Det her er jo ikke en decideret opskrift – for det er det for simpelt til. Måske er det snarere en reminder om hvor simpelt og lækkert LCHF-mad kan være. Desuden er det en klassiker i øjeblikket hvor jeg ikke spiser mejeriprodukter. Fotoet af æggesalaten giver mig forårs og påskeferie-fornemmelser. Åh så skønt!
(2 portioner)
Du skal bruge:
3 store kogte æg
4 spsk. mayonnaise
s & p
purløg
Fremgangsmåde:
Hak æg og bland med mayo, purløg, salt og peber.

TIP:
Lav dobbelt portion og opbevar i køleskabet, hvor salaten sagtens kan holde sig 3 dage.
Rør fx: finthakket agurk, peberfrugt eller avocado i inden servering.
Smagsæt fx med: karry og gurkemeje for karrysalat.
Hej Anne,
Har du succes med den hjemmelavede mayo? på hvilken olie?
Jeg er ikke fan af rapsolie og den macadamiaolievariant, jeg har forsøgt med er ikke god. Hellmann ender altid tilbage i mit køleskab.
KH
– frk. sveske
Hej Sveske
Den er også lavet med Hellmann's den her. Jeg har lavet to omgange mayo med øko rapsolie, og den er bare ikke helt god. Den smager i hvert fald ikke af Hellmann's 🙂
Jagten fortsætter……
KH
Anne