3 ting du altid bør gøre inden du handler på nettet

internetshopping

Indeholder affiliate links

Under min barsel er jeg blevet en endnu større onlineshopper end jeg var præ-Augusta. Jeg har ikke altid den store lyst til at trille ind og ud af butikker, med en lille – og ind i mellem uforudsigelig – baby i vognen. Derfor er babytøj, ammetøj og helsekost næsten udelukkende blevet handlet på nettet de sidste 4 måneder.

 

Når jeg køber ind på nettet er dette min go to – procedure for at finde den bedste pris og den bedste webshop:

 

Søg på produktet på Google og Pricerunner – find billigste wepshop

Her har jeg ofte flere åbne faner og søger typisk på “produktet + tilbud” eller “produktet + udsalg”.

 

Søg efter rabatkode på Google

Når jeg har fundet den billigste webshop, der har produktet (her tager jeg også ofte højde for fragt), søger jeg efter rabatkode på nettet: “websiden + rabatkode”. Over halvdelen af gangene er der gevinst. Det kan også være en god idé at tilmelde nyhedsbrevet inden du handler på siden – nogle gange gemmer der sig en velkomst-rabatkode her.

 

Besøg trustpilot.dk

Når den billigste webshop er fundet besøger jeg altid trustpilot.dk inden jeg bestiller. Det er nu ikke fordi, jeg har haft dårlige erfaringer med at handle på nettet. Måske det netop skyldes at jeg holder mig fra de sider, som andre har dårlige oplevelser med? Trustpilot er rar at have i baghånden.

Når jeg ser listen, tænker jeg at det virker ret tidskrævende – men sådan oplever jeg det faktisk ikke. Det er simpelthen blevet en vane og en del af det at handle på nettet for mig.

 

Mine favoritter

Jeg har dog nogle favoritsider, som jeg vender tilbage til igen og igen – uden at lave ovenstående øvelse. Med24.dk er smarte med deres rabatordning, der giver 5% i rabat på hele købet, og de 5% kan du så bruge til det næste køb. En smart måde for butikken at sikre sig, at man vender tilbage og handler der igen. Priserne er heldigvis gode og leveringen hurtig.

Det samme gælder for Helsebixen.dk, hvor jeg har handlet bla. chokolade og kokosmælk mange gange efterhånden.

Babytøj til Augusta shopper jeg bla. hos Svanebutikken.dk og Parcellet.dk, hvor jeg tit kigger deres udsalgsvarer igennem for Engels uld/silke-bodys.

Brystpumpe og diverse babyting har jeg handlet hos Babygear.dk, der leverer hurtigt og som jeg har oplevet som meget servicemindede ved fejl.

Ammetøj til mig selv har jeg bla. handlet hos Milker.dk.

 

Har du nogle favorit webshops? Så del dem gerne i kommentarfeltet.

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 Kommentar

  • SVAR

    Elsker at handle helsekost, kosttilskud og cremer mm hos Helseworld.dk. Super fin personlig betjening af Jesper (indehaver), gode priser og stort udvalg. Kan godt lide at støtte de mindre virksomheder fremfor de kæmpe store (de skal jo nok klare sig)!