3 gode til efteråret

Tak for søde kommentarer til mit forrige indlæg. Jeg grubler videre bag kulisserne her midt i min blogkrise. Én ting jeg er kommet frem til er, at jeg mangler sammenhængen mellem mine indlæg. Den vil jeg se om jeg kan øge på en eller anden måde.

En anden ting jeg overvejer er, om jeg skal fortsætte med de tre ugentlige indlæg på faste ugedage. Siden maj har mine blogdage været mandag-onsdag-fredag. Ind i mellem giver det problemer fordi mandag og onsdag også er mine arbejdsdage. Ville det betyde noget for jer, hvis de ugentlige indlæg kom på vilkårlige ugedage?

I dag tipper jeg om tre gode efterårs-retter, som snart skal laves i mit eget køkken. Thaisuppen er virkelig lækker!

Alle tre er mælkefri – hvis du går op i det!

pandekager m. sødkartoffel

Krydrede pandekager – virkelig lækkert! Det rimer på tæppe, dampende varm te og hygge.

 

thai suppe1

 

Thai-suppe med græskar – så nemt og helt perfekt til en hverdagsaften!

 

pæretærte

Pæretærte – den hjemmelavede marcipan er bare SÅ god!

 

Har du en yndlings efterårsopskrift?

 

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 Kommentarer

 • SVAR

  Jeg havde ikke opdaget at dine indlæg kom på bestemte dage, så nej 😀

  • SVAR

   Haha! Super – så er alt jo godt hvis jeg skifter 😀 ! Kh Anne

 • SVAR

  Kære Anne, jeg er stadig mest imponeret over at du finder tid til bloggen. Om der kommer indlæg på bestemte dage er ikke vigtigt for mig, synes det er hyggeligt af følge med – så bare du fortsætter, kan du for min skyld blogge når det passer ind i din hverdag. Mange hilsner Nina

  • SVAR

   Kære Nina
   Du er sød – tak fordi du følger med!! Det gør mig rigtig glad.
   Jeg planlægger at blogge på vilkårlige dage fremover 🙂
   KH Anne