3 gode spisesteder i Berlin

Det er over en uge siden, at vi kom hjem fra vores ferie i Berlin. Det var første rejse med Augusta og vi kunne godt tage afsted igen – lige med det samme – og det skyldes blandt andet den lækre mad vi fik dernede. Vi boede tæt på Ku’damm, på Swissôtel, og restauranterne ligger alle i gåafstand fra hotellet der.

Det kan godt være uoverskueligt at skulle finde de gode spisesteder i en storby og derfor googlede jeg en del inden og under ferien. Vi fandt god inspiration hos Jane og jeg fik også gode tips fra Frk. Sveske.

 

NR. 3

tapasiberlin

Min favoritmad er en masse forskelligt til samme måltid og derfor er tapas selvklart en favorit. Den omgang tapas vi fik i Berlin var helt okay, men vi skulle måske have bestilt lidt mere end vi gjorde. Restauranten hed Bonito og lå ikke langt fra hotellet.

 

NR. 2

indiskiberlin

Indisk mad er et hit og du finder også flere opskrifter på indisk mad her på bloggen (brug søgefeltet og skriv indisk). Frk. Sveske tippede om en god indisk restaurant og den var også rigtig god. Maden smagte virkelig lækkert på Restaurant Calcutta.

 

NR. 1

gyros

Jeg mødte min mand (det er stadig lidt mærkeligt at skrive mand i stedet for kæreste) i Grækenland og derfor er Grækenland – og græsk mad – noget ekstra særligt for os. Restaurant Berkis bruger oven i købet økologisk (!) kød og laver rigtigt autentiske gyros. Så bliver det ikke bedre! Det var oven i købet ret nemt at bestille maden uden mælkeprodukter.

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *