2 håndfulde inspiration fra: Incredibaby

Incredibaby

Dagens gæst har ikke, som de hidtidige gæster, en madblog. Sannes skriverier hører under kategorien morblog. Alligevel har jeg valgt at invitere hende på besøg i Den Omvendte Verden, bla. fordi jeg er ret imponeret over at hun blogger nærmest dagligt, har fuldtidsjob (vist nok deltidssygemeldt i øjeblikket) og en familie – OG nu også er gravid. Det må kræve benhård prioritering og det er inspirerende, hvis du spørger mig!

 

Introduktion og syn på sundhed

Jeg hedder Sanne, har bloggen incredibaby.dk, er kæreste med Mads, mor til Elliot og venter lillebror til Januar. Jeg er ikke, har aldrig været og bliver aldrig styret af min kost. Det er ikke noget der fylder noget særligt i vores hverdag. Vi elsker mad, og vi spiser mest af alt hvad vi har lyst til. Vi vil gerne spise sundt, men er ikke sundheds-fanatikere (I mangel på bedre ord). Jeg tror på, at sundhed er, at man ikke er styret af at være sund. At man ikke dagligt minder sig selv om, at man må spise så meget eller så lidt. Jeg tror aldrig det er sundt, at tænke på sin sundhed på daglig basis.

 

1) JEG FØLER MIG SUND NÅR…

Jeg bruger ægte råvarer I min madlavning. Fløde, smør, gode olier og en ægte mayo er ting jeg elsker!

 

2) DEN PERFEKTE MORGEN SER SÅDAN UD FOR MIG: 

Tid til at lege med Elliot, og et morgenbord med æg, bacon, kaffe og en lækker juice. Og så spiser vi sammen alle 3 og stresser ikke med at få ryddet op.

 

3) JEG SYNES AT KOSTPYRAMIDEN ER…

Fin fordi nogle mennesker bare har brug for et eller andet at rette sig efter. Personligt bruger jeg den ikke, og jeg synes den burde give plads til mere ægte mad, og ikke altid anbefale mager ost, magert kødpålæg osv. Jeg afskyr light produkter, og tror ikke på en livsstil uden fedt.

 

4) HVIS PENGE IKKE VAR ET ISSUE..

Købte jeg al min mad økologisk og handled kød ved en slagter en gang I ugen. Og så ville jeg gå på nedsat tid på jobbet og have mere tid med Elliot og Mads hver eneste dag.

 

5) MIN YNDLINGSSPISE I ØJEBLIKKET ER…

Stenhårde nektariner 😉

 

6) MIN YNDLINGSKRYDDERURT ER…

Basilikum!

 

7) DEN OPSKRIFT, SOM JEG KAN I SØVNE ER…

Kødsovs! Shit, vi har lavet og laver stadig meget kødsovs herhjemme.

 

8) JEG ANBEFALER ANDRE AT LÆSE…

Madbanditten!

 

9) NÅR JEG BRUGER MADVARER TIL ANDET END MAVEFYLDE, BRUGER JEG…

Kokosolie til Elliots badevand.

 

10) MIT BEDSTE TIP ER…

At lade være at forsøge på at være sundere hele tiden – I hvert fald hvis det er pga. dårlig samvittighed. Fokuser på de vaner du i forvejen har, der er sunde. Og så forsøg at få flere grøntsager i dine sædvanlige retter. I en kødsovs kan vi sagtens få plads til løg, hvidløg, rød peber, spinat, gulerødder, forårsløg og bladselleri – uden at nogen bider mærke i, at det er mere grøntsagssovs end kødsovs.

 

Hvem skal jeg have besøg af næste gang? Tip mig gerne i kommentarfeltet!

 

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *